Category: DEFAULT

6 thoughts on “ Protokoll - Protokoll ”

  1. Az informatikában a protokoll egy egyezmény, vagy szabvány, amely leírja, hogy a hálózat résztvevői miképp tudnak egymással kommunikálni. Ez többnyire a kapcsolat felvételét, kommunikációt, adat továbbítást jelent. Gyakorlati szempontból a protokoll azt mondja meg, hogy milyen sorrendben milyen protokoll-üzeneteket küldhetnek egymásnak a csomópontok, illetve az.
  2. Jun 27,  · "Schreib doch mal ein Protokoll!" Das hast du sicherlich schon mal im Unterricht gehört. Zum Glück ist das Protokollschreiben eine der Sachen, .
  3. Ezért szükséges, hogy megtanuljuk a hazai és nemzetközi viselkedési szokásokat, a protokoll ismereteket, a társadalmi érintkezés szabályrendszerét. Megfogadva a Dalai Láma tanácsát, miszerint,“Oszd meg a tudásodat másokkal: ez az egyik módja annak, hogy halhatatlan légy”,közkinccsé tettem a kidolgozott tételeimet!Author: rockandroll.tygojaskazizilzushura.infoinfooll.
  4. Jan 18,  · Directed by Peter Ott. With Catrin Striebeck, Christoph Bach, Samy Abdel Fattah, Bengin Ali. The German doctor Martina is kidnapped by a Sunnite group, back in Iraq. Her confinement becomes an ordeal of her cognitive ability and her loyalty. In the end the meaningfulness of /10(17).
  5. Protokoll kan ha flera betydelser: Protokoll, mycket formellt uttryck för de regler, uppförande och kommunikation som gäller i ett visst sammanhang, till exempel det diplomatiska protokollet. Utrikesdepartementets Protokollenhet hanterar dessa frågor, och kallas ibland Protokollet.
  6. [Protokoll] translation english, German - English dictionary, meaning, see also 'Protokollant',Protokollchef',Protokollantin',protokollieren', example of use.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Design & Developed By Themeseye